Logistična programska oprema

Obravnavamo bistvene podrobnosti logistične programske opreme, njenih funkcij in prednosti za optimizacijo skladišč. Izvedite vse, kar morate vedeti o sistemih za upravljanje skladišč.

  • 3 primeri popisa v skladišču

    3 primeri popisa v skladišču

    Mecalux

    Optimalno upravljanje zalog je bistveno za učinkovito in konkurenčno dobavno verigo. Ponujamo vam tri primere popisov: ročno, s sistemom upravljanja skladišča in v popolnoma avtomatiziranem skladišču.

  • Pametna skladišča: od avtomatizacije do masovnih podatkov

    Pametna skladišča: od avtomatizacije do masovnih podatkov

    Mecalux

    Pametna skladišča uporabljajo najnovejšo tehnologijo za povečanje učinkovitosti vseh procesov, ki potekajo v objektu. V tem članku analiziramo tehnologije, ki jih vključujejo pametna skladišča, in kako lahko koristijo podjetjem.

  • Optimalno stanje zalog: kako ga izračunati

    Optimalno stanje zalog: kako ga izračunati

    Mecalux

    Optimalno stanje zalog je natančna količina zalog, ki jih podjetje potrebuje, da doseže največjo donosnost in hkrati zmanjša stroške logistike. V tem prispevku se poglobimo v ta logistični koncept, navedemo dejavnike, ki so vanj vključeni, in formulo za izračun njegove številčne vrednosti.

  • Industrijski internet stvari (IIoT) v dobavni verigi

    Industrijski internet stvari (IIoT) v dobavni verigi

    Mecalux

    IIot: kako bo industrijski internet stvari vplival na logistični sektor? IIoT bo pomagal povečati dobiček in zmanjšati stroške poslovanja podjetij. V tej objavi bomo analizirali IIoT, njegovo uporabo v industriji in prednosti, ki jih bo prinesel podjetjem.

  • KPI-ji dobavne verige: merjenje uspeha v logistiki

    KPI-ji dobavne verige: merjenje uspeha v logistiki

    Mecalux

    KPI-ji dobavne verige tvorijo trden temelj, na katerem lahko utemeljimo svoje odločitve za povečanje učinkovitosti upravljanja logistike. V članku preučujemo različne vrste logističnih KPI-jev in nekaj primerov, uporabljenih za analizo dobavne verige.

  • Štetje zalog: hitro in učinkovito

    Štetje zalog: hitro in učinkovito

    Mecalux

    Postavljamo temelje za popisovanje zalog v skladišču ter vam predstavljamo orodja in tehnike za doseganje največje učinkovitosti v procesu. Ugotovite, kateri strategiji morate slediti za hitro in profesionalno načrtovanje zalog.

  • Odprema in prevzem v skladišču: prednosti avtomatiziranega nadzora zalog

    Odprema in prevzem v skladišču: prednosti avtomatiziranega nadzora zalog

    Mecalux

    Postopki odpreme in prejema v skladišču: kako jih lahko učinkovito upravljate za optimalen nadzor zalog? Odgovor je v avtomatizaciji postopkov. V našem članku preučujemo prednosti uporabe sistema WMS za upravljanje vhodnih in izhodnih zalog, pri čemer kot model uporabljamo sistem za upravljanje skladišč WMS podjetja Mecalux.

  • Minimalno stanje zalog: opredelitev in strategije

    Minimalno stanje zalog: opredelitev in strategije

    Mecalux

    Minimalno stanje operativnih zalog označuje točko porabe zalog, na kateri je treba blago dopolniti, tik pred uporabo varnostnih zalog. Povedali vam bomo vse o pravilu minimalnega/maksimalnega stanja zalog in njegovih omejitvah ter kako ga prilagoditi logistični realnosti vašega podjetja.

  • Odprema blaga: faze in ključi do uspeha

    Odprema blaga: faze in ključi do uspeha

    Mecalux

    Cilj odpreme blaga je pošiljanje naročenih izdelkov tako, da so dostavljeni ob dogovorjenem času in v brezhibnem stanju. V našem članku se poglobimo v glavne naloge, povezane s tem procesom, in vam ponudimo nekaj strategij za njegovo izboljšanje.

  • Velika zmaga v logistiki e-trgovine: ključne točke in izzivi

    Velika zmaga v logistiki e-trgovine: ključne točke in izzivi

    Mecalux

    Logistika e-trgovine je, ko konsolidacija spletnega poslovanja sproži organizacijske spremembe v poslovanju. V naši objavi analiziramo logistiko e-trgovine in pojasnjujemo, kako obravnavati nekatere ključne točke, ki opredeljujejo učinkovito upravljanje logistike.

  • Kaj je upravljanje zalog? Obvladovanje te skladiščne znanosti

    Kaj je upravljanje zalog? Obvladovanje te skladiščne znanosti

    Mecalux

    Upravljanje zalog zajema vse postopke, namenjene uravnavanju pretoka blaga v podjetju. V našem članku se osredotočamo na vprašanja pri upravljanju zalog, ki vplivajo na delovanje skladišča. Odkrijte, kako optimizirati to ključno nalogo upravljanja skladišča.

  • Kaj je SKU? Pomen in uporaba v skladišču

    Kaj je SKU? Pomen in uporaba v skladišču

    Mecalux

    SKU je kratica za »Stock Keeping Unit«, ki je edinstvena referenčna številka izdelka. Te kode SKU so osrednjega pomena za nadzor in upravljanje zalog v skladišču. Naš cilj je analizirati njihov namen in razlike med njimi in drugimi identifikacijskimi kodami (EAN ali UPC).

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: