Organizacija skladišča

Iščete orodja in zamisli za oblikovanje strokovnega tlorisa skladišča? Odkrijte, kako povečati prostor in produktivnost z najnovejšo tehnologijo regalov in avtomatiziranih sistemov.

  • Metoda Poka-yoke, razložena na 5 primerih

    Metoda Poka-yoke, razložena na 5 primerih

    Mecalux

    Poka-yoke je način dela, ki omogoča odkrivanje in odpravljanje napak v proizvodnih in logističnih procesih. S pomočjo Poka-yoke lahko podjetja nenehno izboljšujejo svoje procese in se izognejo napakam, ki bi lahko očrnile podobo podjetja.

  • Vodja logistike: profil ključne vloge

    Vodja logistike: profil ključne vloge

    Mecalux

    Vodja logistike je zaradi pomena logistike v podjetniškem sektorju eden najbolj iskanih in visoko cenjenih profilov na trgu. Dolžnosti vodij logistike vključujejo upravljanje zalog in odpreme ter spremljanje skladiščnih nalog, vključno s komisioniranjem.

  • Analiza ABC: prednosti za klasifikacijo skladiščnih zalog

    Analiza ABC: prednosti za klasifikacijo skladiščnih zalog

    Mecalux

    Analiza ABC za razvrščanje zalog vam omogoča, da organizirate distribucijo blaga v svojem skladišču. Izračuna se glede na pomembnost posamezne SKU za podjetje glede na njeno vrednost in promet. Ugotovite, kako kar najbolje izkoristiti analizo ABC v vašem obratu.

  • Prejem blaga v skladišču: faze in najboljše prakse

    Prejem blaga v skladišču: faze in najboljše prakse

    Mecalux

    Prevzem blaga je eden najpomembnejših skladiščnih postopkov, saj z njim sprožimo pretok materiala. Katere faze vključuje postopek? Katere strategije lahko uporabim za izboljšanje? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več!

  • Kaj je navzkrižno pretovarjanje? Vrste in kako deluje

    Kaj je navzkrižno pretovarjanje? Vrste in kako deluje

    Mecalux

    Če veste, kaj pomeni navzkrižno pretovarjanje v smislu skladiščnega poslovanja, lahko ocenite njegovo primernost za svoje podjetje. V našem članku odkrijte, kako deluje navzkrižno pretovarjanje in katere so njegove najbolj razširjene vrste.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: