Rešitve za upravljanje skladišča

Naš cilj v podjetju Interlake Mecalux je, da vam pomagamo s tremi ključnimi dejavniki v logističnih operacijah: nadzorom zalog, upravljanjem naročil in organizacijo kadrovskih virov za doseganje vaših ciljev.

  • Nabava v dobavni verigi: ključna vloga v logistiki

    Nabava v dobavni verigi: ključna vloga v logistiki

    Mecalux

    Nabava v logistiki upravlja pridobivanje izdelkov, da zagotovi nemoteno delovanje dobavne verige. Dobre prakse nabave v dobavni verigi vam omogočajo, da povečate produktivnost, zmanjšate logistične stroške in povečate dobičkonosnost podjetja.

  • Celostna logistika in usklajevanje dobavne verige

    Celostna logistika in usklajevanje dobavne verige

    Mecalux

    Celostna logistika zajema vse aktivnosti, od dobave surovin do dostave končnega izdelka kupcu. Poleg premikov blaga z enega na drug kraj upravlja informacije med dobavitelji, oddelki in strankami.

  • 3PL: prednosti zunanjega izvajanja logistike

    3PL: prednosti zunanjega izvajanja logistike

    Mecalux

    Ponudniki 3PL so poleg organizacije logističnih dejavnosti odgovorni tudi za izvajanje dejavnosti skladiščenja in transporta blaga v podjetju. Zanašanje na 3PL zmanjša stroške skladiščenja ter poveča učinkovitost in produktivnost.

  • Kodiranje artiklov v skladišču

    Kodiranje artiklov v skladišču

    Mecalux

    Kodiranje artiklov v skladišču je sestavljeno iz dodelitve specifične, edinstvene kode vsakemu izdelku, ki določa njegove lastnosti. Ker je zaloga pravilno identificirana ob prejemu blaga, je lažje nadzorovati zaloge v realnem času.

  • Varnostna zaloga: kaj je in kako jo lahko optimiziram?

    Varnostna zaloga: kaj je in kako jo lahko optimiziram?

    Mecalux

    Varnostna zaloga je dodatna zaloga, shranjena v skladišču za obvladovanje nepredvidenih dogodkov v dobavni verigi. Cilj varnostne zaloge je preprečiti izpad zalog. Kako lahko zagotovite ravno pravo količino varnostnih zalog, ne da bi pretiravali?

  • Dobavna veriga: kaj je to? Definicija in razlikovanje od logistike

    Dobavna veriga: kaj je to? Definicija in razlikovanje od logistike

    Mecalux

    Dobavna veriga je proces, ki nastane od trenutka, ko stranka odda naročilo, do trenutka, ko je izdelek ali storitev dostavljen oz. izvršena in zaračunana. Kaj zajema koncept dobavne verige? Kakšna je razlika med dobavno verigo in logistiko? To vam bomo pokazali v našem članku.

  • Upravljanje zadnjega milja se začne v skladišču

    Upravljanje zadnjega milja se začne v skladišču

    Mecalux

    Dostava na zadnjem delu poti se nanaša na zadnjo fazo postopka dostave blaga, ko blago prispe na cilj, ki ga določi stranka. Naučite se, kako jo upravljati s splošnega vidika, da povečate njeno učinkovitost.

  • Kaj je »lead time« v logistiki? In kako ga optimizirati...

    Kaj je »lead time« v logistiki? In kako ga optimizirati...

    Mecalux

    Dobavni rok se nanaša na čas od trenutka, ko je naročilo ustvarjeno in poslano prodajalcu, do trenutka, ko je izdelek dostavljen kupcu. Kako lahko vaše skladišče pomaga skrajšati dobavni rok? Kako ga optimizirati, izveste v naši objavi.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: